OPROEP!

   OPROEP!   CC De Steiger zoekt jong kooktalent!


 

GEBROED! is een jaarlijks festival waar je pril en/of minder gekend talent kan ontdekken. Theater, muziek en beeldende kunst zijn er vaste waarden, maar ook andere disciplines en cross-overs vinden er een plaatsje.

Dit jaar vindt Gebroed! plaats op vrijdag 22 en zaterdag 23 april.


Om de festivalbeleving compleet te maken, verwennen we artiesten en publiek graag met een fijn aanbod aan spijs en drank. Veerle Coopman (Dots & Bullets) co├Ârdineert dit jaar de catering. Zij bouwde de jongste jaren heel wat ervaring op in vegetarische festivalcatering, o.a. bij Buda en het Wilde Westen (Kortrijk). Tijdens Gebroed! wil zij zich graag laten bijstaan door een groepje enthousiaste jongeren met passie en talent voor koken.


Ben jij tussen 15 en 25 jaar, houd je van lekker en duurzaam koken, wil je graag iets bijleren over festivalcatering en dit in de praktijk omzetten tijdens een echt festival? Dan is dit jouw kans! In een korte voorbereidende sessie maakt Veerle je wegwijs in de wondere wereld van duurzame catering. Tijdens het festival zorg je er mee voor dat artiesten en publiek op culinair vlak niets tekort komen.

 

Voor wie?

  • Doelgroep: jongeren van 15 tot 25 jaar
  • Voorkennis: we verwachten vooral een grote interesse in vegetarisch koken en veel goesting om deze uitdaging aan te gaan. Uiteraard zijn (ex-)leerlingen van hotelscholen ook van harte welkom

 

Wanneer?

  • De voorbereidende sessie vindt plaats op dinsdag 19 april 2022 van 19.00 u. tot 22.00 u. in de leskeuken van CC De Steiger

  • Op vrijdag 22 en zaterdag 23 april 2022 kan je je minstens enkele uren vrijmaken tijdens Gebroed!

 

En verder

  • Als je wil meedoen, stuur dan even een mailtje naar Bart Bogaert van CC De Steiger (bart.bogaert@menen.be). Vertel kort wie je bent en wat koken voor jou betekent. We nemen dan contact met je op om verder af te spreken.